Asten

Mensen die in Asten wonen hebben verschillende mogelijkheden als zij een coronatest willen doen. De reden voor het doen van de coronatest is bepalend in het vinden van de teststraat in Asten die het meest geschikt is. Als je bijvoorbeeld een coronatest moet doen omdat je een reisverklaring nodig hebt, moet je op zoek gaan naar een commerciële teststraat in Asten. Bij de GGD kun je wel een PCR-test doen, maar het is niet mogelijk om daar een reisverklaring bij te krijgen. Daarom heeft het geen zin om een coronatest bij de GGD te doen als je een reisverklaring nodig hebt.

Commerciële teststraat

In een commerciële teststraat in Asten heb je meer mogelijkheden dan enkel het doen van een PCR-test zodat je een reisverklaring kunt aanvragen. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een sneltest te doen en bij sommige teststraten in Asten is het zelfs mogelijk om een antistoffentest te doen. Met een antistoffentest kom je er achter of je in het verleden al eens besmet bent geweest met het coronavirus. Een sneltest is net als de PCR-test een manier om te zien of je op dit moment besmet bent. Het grootste verschil tussen de sneltest en de PCR-test is het feit dat je bij een sneltest na ongeveer een kwartier de uitslag krijgt. Bij een PCR-test duurt dit in sommige gevallen langer dan 24 uur.

Plan een afspraak bij een teststraat in Asten in als je klachten hebt

Als je in Asten woont en je hebt last van klachten, is het van belang om thuis te blijven totdat je een coronatest hebt gedaan. Je kunt dan het best zo snel mogelijk naar een teststraat gaan zodat je zo vroeg mogelijk weet of je besmet bent. Als je liever niet lange tijd in quarantaine zit, kan het een goed idee zijn om naar een commerciële testlocatie in Asten te gaan voor een sneltest.

Prijzen Sneltest en PCR-test met Non-COVID verklaring
☝Klik - Bestel Vandaag je coronatest!☝

Coronatesten in Asten

Wil je naar het buitenland? Dan is het verplicht om een coronatest in Assen af te laten nemen. Het is namelijk sindskort verplicht om een reisverklaring bij je te …