PCR Test met reiscertificaat

Het is van belang dat mensen die in coronatijd naar het buitenland willen reizen goed weten wat de eisen zijn om dit te mogen doen. Sommige mensen denken dat deze eisen nog steeds hetzelfde zijn als een jaar of twee geleden, maar er zijn een aantal zaken veranderd. Zo is het bijvoorbeeld zo dat het in het vliegtuig verplicht is om een mondkapje te dragen. Dit is vrij logisch aangezien je met veel mensen in een afgesloten ruimte zit waarin de lucht constant wordt rondgepompt. Daarnaast is het verplicht om een PCR-test met reiscertificaat te regelen voordat je vertrekt.

Een coronatest met reiscertificaat

Naast het dragen van een mondkapje zijn er meer eisen voor mensen die naar het buitenland willen vliegen. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om zonder reisdocument in het vliegtuig te stappen. Je zult voor je vertrek zelf moeten regelen dat je een reisdocument hebt. Om een reisdocument te kunnen krijgen moet je maximaal 72 uur voor je naar het buitenland vertrekt een PCR-test hebben afgenomen. De uitslag van deze test moet uiteraard negatief zijn. Het is van belang dat iedereen zich goed beseft dat je enkel een reisverklaring krijgt met een negatieve PCR-test. Een sneltest is bijvoorbeeld niet genoeg en het heeft dan ook geen zin om een sneltest te doen.

Commerciële teststraat

Een reiscertificaat kun je enkel krijgen met een PCR-test die bij een commerciële teststraat is afgenomen. Dat komt doordat de teststraat eigenlijk alles voor je doet bij het regelen van het reiscertificaat. Het enige wat jij hoeft te doen is het laten afnemen van de coronatest. Vervolgens kun jij weer verder gaan met het voorbereiden van je reis en je krijgt vanzelf bericht als de reisverklaring klaar is. Vanaf dat moment ben je helemaal klaar voor vertrek.

Prijzen Sneltest en PCR-test met Non-COVID verklaring
☝Klik - Bestel Vandaag je coronatest!☝

Nederweert testen op corona

Corona heeft al een lange tijd de wereld in haar greep. Ook in Nederland heeft het een grote invloed. Gelukkig zijn er verschillende manieren bedacht om inzicht te krijgen …

Coronatesten in Weert

Het coronavirus is inmiddels al meer dan een jaar in Nederland. Dit heeft veel teweeg gebracht. Daarom is het van belang dat iedereen zijn of haar uiterste best doet …