Roermond

Het is van belang dat iedereen in Nederland goed weet hoe je jezelf kunt beschermen tegen het coronavirus. Als je niet weet hoe je jezelf moet beschermen is de kans groter dat je besmet zult raken. Wanneer jij besmet bent is de kans aanwezig dat jij anderen besmet. Daarom wil je natuurlijk voorkomen dat je besmet raakt. Er zijn een aantal regels die erg belangrijk zijn in het voorkomen van nieuwe besmettingen.

Basisregels corona

De basisregels zijn al sinds het begin van de coronacrisis hetzelfde voor iedereen. Je moet er voor zorgen dat je altijd anderhalve meter afstand van elkaar houdt. Dit is essentieel in het voorkomen van nieuwe besmettingen aangezien de kans om elkaar te besmetten een stuk kleiner op anderhalve meter afstand. Verder is het van belang om regelmatig je handen te wassen. Ook moet je er voor zorgen dat je thuis blijft als je last hebt van klachten die gerelateerd zijn aan het coronavirus. Als je deze klachten hebt, moet je zo snel mogelijk naar een teststraat in Roermond. Dat kunnen mensen uit Roermond op verschillende plekken doen. Er zijn bijvoorbeeld teststraten van de GGD, maar je kunt ook naar een commerciële teststraat in Roermond gaan als je een coronatest wilt doen.

Een coronateststraat in Roermond bezoeken

Als je last hebt van klachten kun je je zowel bij de GGD als bij een commerciële teststraat in Roermond laten testen. Het grootste verschil tussen beide mogelijkheden is de tijd dat je moet wachten op de uitslag van de coronatest. Je kunt bij de GGD enkel een PCR-test doen terwijl het bij een commerciële teststraat ook mogelijk is om een sneltest te doen. Daarom kunnen mensen die zo snel mogelijk willen weten of ze besmet zijn het best naar een commerciële teststraat gaan om een sneltest te doen.

Prijzen Sneltest en PCR-test met Non-COVID verklaring
☝Klik - Bestel Vandaag je coronatest!☝