Prijzen Sneltest en PCR-test met Non-COVID verklaring
☝Klik - Bestel Vandaag je coronatest!☝

Een coronatest doen in Stramproy

coronatest in Stramproy

Heb jij corona gerelateerde klachten? Ga direct in quarantaine en plan zo snel mogelijk een coronatest in Stramproy voor jezelf in! Maar wat nou als je niet precies weet wat de symptomen zijn of je niet weet welke coronatest je wilt doen? 

Het is erg belangrijk dat iedereen weet wat hij/zij moet doen in deze tijden van corona, alleen er is nog veel onduidelijkheid over wat de klachten echt zijn en wanneer je in quarantaine moet. 

Corona gerelateerde symptomen 

Bij COVID-19 zijn net als bij ieder ander virus symptomen die kunnen verschijnen. Corona is een ziekte die slaat op de luchtwegen en heel heftig kan uitpakken. In de heftigste gevallen kun je er ernstige ademhalingsproblemen van krijgen. Verder kun je als je besmet bent met het coronavirus verschillende symptomen krijgen. Er zijn symptomen die veel voorkomen en symptomen die wat minder vaak voorkomen. De symptomen van corona die veel voorkomen zijn:

 • Droge hoest
 • Verkoudheidsklachten
 • Benauwdheid 
 • Plotseling verliezen van reuk en/of smaak
 • Koorts 

Verder zijn er ook symptomen die minder vaak voorkomen, maar wel voorkomen bij COVID-19 en dat zijn:

 • Spierpijn
 • Oogpijn
 • Pijn in de gewrichten 
 • Diarree 
 • Pijnklachten in het algemeen 

Mocht je nu denken, ik heb last van één of meerdere van deze klachten? Ga direct in zelfisolatie en plan een coronatest in de buurt van Stramproy in!

Kosten PCR-Test met COVID reiscertificaat
☝Klik en Boek Vandaag je coronatest!☝
coronatest in Stramproy

Testmethodes in Stamproy

Door de tijd heen zijn er al veel verschillende testmethodes ontwikkelt en naar verwachting zullen dat er in de toekomst nog meer worden. 

Als eerst heb je de PCR-test in Stamproy. Bijna elke GGD-teststraat gebruikt deze manier van testen, het is een erg goede en nauwkeurige manier van testen. Echter, is er wel echt een nadeel aan deze manier van testen. Door alle drukte bij de GGD kan je soms pas twee tot drie dagen later terecht om te testen en dan duurt het ook nog maximaal 48 uur voordat je de uitslag krijgt. Hier heeft niet iedereen altijd de tijd/geduld voor. 

Daar is een oplossing voor gekomen, namelijk de antigeen-test en LAMPtest. Dit wordt ook wel de sneltest genoemd, die nu ook gedaan kunnen worden in Stamproy. De sneltest is een heel goed alternatief die commerciële teststraten aanbieden tegen een prijs tussen de €50,- en de €70,- euro. Er zitten een aantal voordelen aan sneltesten verbonden, dit zijn:

 1. De wachtrijen om te testen worden korter en je hebt het resultaat van de test sneller. 
 2. Mensen krijgen sneller hun resultaat terug, waardoor als de test negatief blijkt te zijn jij of je huishouden niet meer in zelfisolatie hoeven te blijven. Het is zonde om zo lang in zelfisolatie te zitten als je in het mooie Stamproy woont!
 3. Ook wordt het testbereik een stuk groter. Doordat er veel meer tests beschikbaar zullen zijn kunnen er veel meer testen worden afgenomen. Dit heeft een effect op de angst van de mensen om een coronatest af te nemen, deze zal verlagen. Doordat uiteindelijk meer mensen een test zullen afnemen zal er een duidelijk overzicht komen over de verspreiding in Nederland, ook in Stramproy.  Het is mogelijk dat je in de dichtstbijzijnde teststraat niet direct terecht kunt en daarom is het bijvoorbeeld ook mogelijk om eens in de omgeving van Boshoven te zoeken naar testlocaties.